• Magyar
  • Detsch
  • Romana

Structuri Auto  -  Bemet

Am construit din aluminiu platforma auto la toate marcile, in special Peugeot, Fiat, Citroen, Renault, Opel, Ford, VW, Mercedes si Iveco. In cazul masinilor cu cabina dubla de serviciu vom creste marimea. Puntile platformelor auto sunt realizate din panouri autoportante din aluminiu pe un suport de aluminiu subcadru. Atat panourile si profilul lateral rampei G sunt perforate pentru a permite ancorarea incarcaturii sigure si confortabile. Rampele de incarcare au o latime de 380 mm si o lungime (in functie de marca vehiculului) 2300-2900 mm, acestea sunt proiectate dintr-un panou si sunt echipate cu dispozitiv de blocare antifurt. Metoda de aplicare a acestora pe punte le permite ss se deplaseze in intervalul din latimeaspate a puntii platformei.


Colaboratori:

bemet boro dac jegger juzjade lamar niewiadow spojkar syland ta-no tevor weekend wejkama wiola neptun
* Preţurile afişate pe acest site nu contin TVA!
Datele sunt informative. Ca urmare a dezvoltãrii continue, vânzãtorul\producãtorul îşi rezervã dreptul de a efectua modificãri fãrã o notificare prealabilã.
Vânzãtorul nu este responsabil pentru orice erori sau anunţ eronat, conţinutul este preluat din sursele producãtorilor.
Vã rugãm sa citiţi Termenii şi conditiile vizualizarii acestei pagini, prin continuarea navigãrii se înţelege acceptarea lor.
Orice persoana fizicã sau juridicã care face o comandã pe acest site acceptã Termenii şi conditiile utilizãrii acestui site.

Contactaţi-ne

Între orele 9-17:

0731 355 055

0731 355 056

0372 962 760SAU

Formular Contact